Home - Nieuws - Werken Gasthuisstraat vanaf donderdag 8 juni – Ons ziekenhuis blijft steeds bereikbaar!

Werken Gasthuisstraat vanaf donderdag 8 juni – Ons ziekenhuis blijft steeds bereikbaar!

Werken Gasthuisstraat vanaf donderdag 8 juni – Ons ziekenhuis blijft steeds bereikbaar!

Op 8 juni start de gemeente met werken in de Gasthuisstraat en omgeving.
Belangrijk om weten: ons ziekenhuis blijft steeds bereikbaar!

Inkomhal ziekenhuis

  • De bereikbaarheid van ons ziekenhuis voor raadplegingen, bezoeken, opnames,… blijft op elk moment gegarandeerd.
  • Via de Sint-Pietersstraat kan men altijd de bezoekersparking van ons ziekenhuis bereiken en verlaten. Ook de parking Rondplein blijft steeds bruikbaar via de Lakenmakersstraat en de Sint-Pietersstraat.

Spoeddienst

  • De normale aanrijroute voor de spoeddienst loopt tijdelijk niet langer via Heldenstraat en de Gasthuisstraat. Men bereikt de spoeddienst met de auto vanaf 8 juni via het Rondplein/Sint-Pietersstraat en vervolgens de Gasthuisstraat. De bewegwijzering wordt hiervoor aangepast door de gemeente.
  • Men gebruikt de normale uitrit van de spoeddienst tijdelijk als ingang voor de wagen. Wegrijden verloopt via de Edmond van Hoofstraat.
  • Te voet en met de fiets blijft de toegang tot de spoeddienst bereikbaar via de kant van het Rondplein, waarna men een kort stukje voetpad neemt tot aan de toegangsdeur.
  • De vijf voorbehouden parkeerplaatsen voor gebruikers van de spoeddienst (maximum 15 minuten parkeertijd) zijn tijdens de werken in de Gasthuisstraat niet bruikbaar. De parkings voor personen met een beperking voor de inkomhal zullen daardoor ook ter beschikking worden gesteld voor patiënten die op de spoeddienst moeten zijn.