Home - Over HH Mol

Over H. Hartziekenhuis Mol

Het H. Hartziekenhuis Mol is een regionaal ziekenhuis, gelegen in Mol-Centrum.

Bel ons 014/71 20 00

Wij beschikken over 183 erkende bedden, dit zijn 221 verantwoorde bedden, en een uitgebreid dagziekenhuis – zowel chirurgisch, geriatrisch als oncologisch-internistisch.

Wij bieden volgende hospitalisatiediensten aan:

  • Chirurgie
  • Inwendige Ziekten
  • Geriatrie
  • Kindergeneeskunde
  • Kraamafdeling

Dagelijks staan er ruim 80 artsen en 650 medewerkers klaar. Onze strategische visie bestaat erin onze instelling uit te bouwen met kwalitatief goede geneesheren, degelijk opgeleide verpleegkundigen en paramedici die werken in een moderne infrastructuur. Ook de ondersteunende diensten werken mee om steeds beter tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van elke patiënt.

Wij positioneren ons duidelijk als regionaal ziekenhuis en zijn een belangrijke schakel in een netwerk van professionele zorgverstrekkers, met volgende erkenningen.

Door permanent overleg en duidelijke afspraken met alle betrokkenen trachten we een naadloze samenwerking te realiseren ten voordele van de patiënt.

Missie en visie

Wij zijn een autonoom algemeen ziekenhuis dat vanuit een christelijke inspiratie specialistische gezondheidszorg aanbiedt.

Beleid – Jaarverslagen

Voortdurend in beweging; alle zeilen worden bijgezet.

Samenwerking in de zorg

Het H. Hartziekenhuis Mol is partner in het ZNK-Netwerk.

Bestuur

Samenstelling bestuurs- en adviesorganen.

Ethisch kader

Het H. Hartziekenhuis gebruikt een ethisch kader rond medisch handelen binnen hetwelk alle artsen en medewerkers functioneren.

Kwaliteit en veiligheid

Het H. Hartziekenhuis Mol staat voor veilige en kwalitatieve zorg met persoonlijke aandacht.