Home - Patiënten - Voorzieningen voor patiënten

Voorzieningen voor patiënten

Bel ons 014/71 20 00

Boekenkar Rode Kruis

Iedere maandag – en donderdagnamiddag vanaf 13.30u komt de boekenkar van het Rode Kruis langs op alle patiëntenkamers (behalve pediatrie).
De boeken, zowel verhalende als informatieve boeken en strips (geen tijdschriften)  worden gratis uitgeleend.

Cafetaria

Op het gelijkvloers, nabij de inkomhal, bevindt zich onze cafetaria. Deze is geheel rookvrij. Hier kan u een dagmenu, een snack, warme en koude dranken verkrijgen.

Openingsuren cafetaria

Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 19u.
Zaterdag, zondag en feestdagen: 15u15 tot 19u.

Drank- en snoepautomaten

U vindt drank- en snoepautomaten in de inkomhal.

Free Wi-Fi

Als patiënt/bezoeker kan u gebruik maken van het WiFi netwerk AZMOL-FREE-WIFI

  • Selecteer het netwerk AZMOL-FREE-WIFI
  • Kies op de loginpagina ‘Gasten’
  • Aanvaard de gebruikersvoorwaarden en meld aan

U krijgt vervolgens onze ziekenhuiswebsite, van hieruit kan u naar andere sites surfen.

  • Uw gast-login blijft 18u gevalideerd, nadien zal u opnieuw de gebruiksvoorwaarden moeten accepteren.

Televisie

Iedere kamer is voorzien van een televisie. Indien u in een gemeenschappelijke kamer verblijft, mogen wij u dan vragen rekening te houden met de rust van de andere patiënten. Op elke televisie vindt u onze interne krant waarin u meer informatie krijgt over het ziekenhuis, de verschillende diensten, uw verblijf,… Voor het gebruik van de tv rekenen wij € 1 per dag aan als u verblijft in een meerpersoonskamer.

Parkeermogelijkheden

Onze ziekenhuisparking bevindt zich vóór het ziekenhuis. Laat uw parkeerticket niet in uw auto achter. U heeft dit nodig om af te rekenen aan de betaalautomaat die in de inkomhal van het ziekenhuis staat. Na betaling kan u met uw ticket de parking verlaten. Via een aparte ingang kan u personen net voor het ziekenhuis laten in- en uitstappen. U kan ook gebruik maken van de ruime parking op het Rondplein.

Pedicure – kapster

De verpleegkundigen van uw afdeling maken, indien u dit wenst, graag een afspraak voor u bij de kapster. U, of een familielid, betaalt rechtstreeks aan de kapster.

Post

Wenst u een brief te verzenden, dan kan u deze (laten) afgeven aan het onthaal.
Gelieve de brieven voldoende te frankeren.

Rolstoelen

U mag altijd gebruik maken van onze rolstoelen. Deze vindt u in de inkomhal. Voor gebruik betaalt u € 1 die u na inlevering terugkrijgt.

Verloren voorwerpen

Bent u iets verloren of vergeten in het ziekenhuis? Heeft u een voorwerp gevonden dat niet van u is? U kan dit gerust melden aan de dienst verloren voorwerpen via verlorenvoorwerpen@azmol.be

Rookverbod

In het ziekenhuis geldt een algemeen rookverbod. Dit is wettelijk vastgelegd door het K.B. van 31/08/1987. Bovendien is roken in bed zeer gevaarlijk voor uzelf en de andere patiënten. Het ziekenhuis is volledig rookvrij.

Aarzel niet om aan één van onze medewerkers raad te vragen…