Dermatologie

Dr. Boonen is reeds meer dan 20 jaar aan het H. Hartziekenhuis Mol verbonden. Sinds begin 2021 heeft Dr. Park de dienst vervoegd. De afdeling is erkend als opleidingsplaats voor de specialisatie huidziekten. Naast algemene dermatologie ligt de klemtoon vooral op psoriasis, ichthyosis, vitiligo, allergieën, haar- en nagelziekten en de verschillende soorten huidtumoren. Voor deze laatste problematiek  beschikt de afdeling over zowel niet-operatieve methoden (zoals PDT) als verschillende operatieve technieken. Deze gebeuren hoofdzakelijk onder plaatselijke verdoving, maar desnoods ook onder narcose.

Sinds begin 2015 wordt gebruik gemaakt van computergestuurde opvolging van pigmentletsels. Vooral met de bedoeling van nauwkeurigere diagnostiek en het vermijden van onnodige ingrepen.

Er wordt veel belang gehecht aan de interdisciplinaire samenwerking met alle specialisten binnen het eigen huis, maar ook met de huisartsen. Bepaalde behandelingsvormen zoals UV-therapie, iontophorese, botox en fillers, peelings en de verschillende lasers zijn wel voorzien maar momenteel nog niet beschikbaar.

Artsen

Dermatologie

Dr. Hugo Boonen

Dermatologie

Dr. Michael Park

Raadplegingen op afspraak