Home - Patiënten - Mynexuzhealth

Mynexuzhealth

Bel ons 014/71 20 00

Via het portaal mynexuzhealth.be of de mynexuzhealth-app (Android en iOS) kan u als patiënt uw verslagen, afspraken, laboresultaten en medische beelden van ons ziekenhuis raadplegen.  Verslagen zijn 7 dagen na validatie door de arts beschikbaar op het platform. Laboresultaten kan je 24 uur na validatie raadplegen. Andere informatie is onmiddellijk raadpleegbaar.

Met dit platform en de bijhorende app heb je steeds je volledige patiëntendossier bij de hand en kan u ook uw afspraken beheren. Bekijk hier het promofilmpje waarin alle mogelijkheden binnen mynexuzhealth worden toegelicht.

 

Hoe krijg ik toegang tot mijn patiëntendossier?

Via de webapplicatie op uw computer

Surf naar de site van Mynexuzhealth.

Inloggen kan op verschillende manieren:

  • Itsme;
  • CSAM met jouw elektronische identiteitskaart (eID);
  • Met een unieke code die wordt verstuurd naar jouw gsm via sms.

Via de app op je smartphone of tablet

Je vindt de applicatie via Google Play en de App Store.

Nadat u de app gedownload hebt, moet u zich eenmalig registreren:

1. Via sms

De snelste manier om uw toestel te registreren is activatie via sms. Voorwaarde is wel dat u binnen de twee maanden een afspraak hebt in het ziekenhuis en uw gsm-nummer gekend is in uw dossier.

2. Via Itsme®
Download en installeer de app Itsme® op uw smartphone (of een ander toestel of tablet) indien dit nog niet gebeurd is. U wordt vanuit de app mynexuzhealth geleid naar Itsme®, waar u zic kan aanmelden. Zodra u succesvol bent geïdentificeerd via Itsme®, gaat u terug naar Mynexuzhealth om de registratie te voltooien en een pincode te kiezen.

Demofilmpje: Itsme

 

3. Via je PC 
Surf naar www.mynexuzhealth.be en log in met uw codekaart en wachtwoord.
Klik op het menu “Profiel” (mannetje bovenaan het scherm) en vervolgens op “App” in de blauwe balk. Geef vervolgens de code in die op je smartphone verschijnt. Klik op de knop om de QR-code te genereren. Scan de code met uw smartphone.

Demofilmpje: PC

 

4. Via een codekaart
U heeft hiervoor een nexuzhealth-codekaart nodig, samen met een wachtwoord. Zodra de gevraagde gegevens zijn ingegeven, kan u de pincode instellen waarmee u zich kan aanmelden in de app.

Nog geen codekaart? Vraag er vandaag nog een aan. U ontvangt de codekaart binnen 7 werkdagen.

Demofilmpje: codekaart

Deze beveiligde aanmeldingsmethodes garanderen dat enkel u toegang krijgt tot uw persoonlijk dossier.

 

Vul uw persoonlijke gegevens aan

Vergeet niet uw persoonlijke gegevens zoals gsm-nummer en e-mailadres aan te vullen in Mynexuzhealth. Zo krijgt u van ons automatisch een sms of e-mail als herinnering aan een afspraak voor een raadpleging.

 

Een afspraak maken voor iemand anders

Het is mogelijk een afspraak te maken voor iemand anders als je dossier gekoppeld is aan dat van de persoon in kwestie. Kies bij het maken van de afspraak in de laatste stap bij ‘patiënt’ voor de persoon waarvoor u een afspraak wenst te maken.

 

Koppel het dossier van uw kind(eren) aan uw account

Meld u aan via de app of via de website www.mynexuzhealth.be.

Ga naar berichten > stuur een bericht > aan: ouder/kind-koppeling.

Vermeld in het bericht de naam en het rijksregisternummer van uw kind(eren). De aanvraag wordt in behandeling genomen. U wordt op de hoogte gebracht zodra het dossier van uw kind gekoppeld is aan uw eigen dossier.
De procedure vindt u ook hier terug.

 

Verleen iemand anders toegang tot uw dossier

Vertrouwenspersoon: https://nexuzhealth.com

 

Meer informatie

Meer informatie over mynexuzhealth vindt u op de FAQ-pagina.